'Gezellige Zondag van het Gerstenat' 4 augustus op de Markt

Dit item is gearchiveerd op 05-08-2013.

Op zondag 4 augustus vindt weer een nieuw zomer-evenement plaats op de Markt in Valkenswaard. Na 'SongfestiValkenswaard', 'Shop ’n Roll', en 'Urban e-Motion' is het nu tijd voor de 'Gezellige Zondag van het Gerstenat'.  

Een gezellig en knus evenement waarbij de bezoekers tussen 12.00 uur en 20.00 uur worden getrakteerd op een bierproeverij, een sfeervol podiumprogramma, een kinderspeelplein met snoepproeverij en een koopjesmarkt. Het zomerprogramma is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Valkenswaard, Verenigde Horeca Markt Valkenswaard en Verenigde Winkeliers Valkenswaard.

Actiepakket

De speciale bieren die te proeven zijn tijdens de “Gezellige Zondag van het Gerstenat” zijn afkomstig van o.a. AB Inbev, Brouwerij de Gouden Leeuw uit Vessem, Brouwerij Liefde uit Geldrop en Oldskool Brewery uit Eindhoven. Voor dit nieuwe evenement wordt op dit moment een speciaal bier gebrouwen met de naam “Gezellige Zondag van het Gerstenat Bier 2013”. Om deel te nemen aan de bierproeverij, dienen de bezoekers een speciaal proefglas te kopen voor € 2,50.  Bezoekers kunnen  voor € 2,00 per stuk bierbonnen kopen om bij de verschillende bierbrouwerijen het proefglas te laten vullen. Ook kunnen de deelnemers aan de bierproeverij een speciaal actie-pakket kopen voor € 12,50. Daarvoor krijgen zij het proefglas inclusief 6 bierbonnen.

Straattheater en muziek

Het nieuwe evenement op de Markt in Valkenswaard wordt opgeluisterd met een gezellig podiumprogramma. Op twee verschillende podia verzorgen o.a. de straat-theaterband “Op de Vlucht”, zanger Ad van Opstal en accordeonist Paul Brugel optredens. Twee huis-dj’s zorgen voor de juiste sfeer. Naast dit muzikaal entertainment is er ook plaats ingeruimd voor enkele straattheateracts.

Kinderplein met toezicht

Voor de kinderen is er ook van alles te doen op 4 augustus. Voor hen wordt een speciaal kinderplein ingericht waar zij onder toezicht kunnen genieten van verschillende lucht gevulde attracties, een skelterbaan en een bijzondere snoepproeverij (Deelname snoepproeverij € 2,00 per kind). Kortom, genieten voor het héle gezin!

Koopjesmarkt: voor elk wat wils

Tot slot wordt er een gevarieerde koopjesmarkt georganiseerd. Diverse winkeliers en handelaars verkopen hun waar op deze markt. Wat dacht u van kraamkadootjes, creatieve woondecoratie, tuindecoratie, artikelen uit Guatemala, Egyptische goederen, kaarten, windlichten, tapas, olijven. U treft het allemaal op de koopjesmarkt van 4 augustus.

Voor de koopjesmarkt op 4 augustus is de organisatie nog op zoek naar deelnemers. Wilt u uw zolder opruimen, of is uw garage overvol? Wilt u uw hobby aan de man brengen of staat u graag op een Luikse Markt? Verkoopt u streekproducten, bent u winkelier of bakt u de lekkerste cupcakes,  op 4 augustus is plek voor u. Aanmelden van de koopjesmarkt kan via info@leeuwendaelevenementen.nl of via 040-2230088. De kosten voor een marktkraam van 4 meter bedragen € 30,- per stuk. Stroomvoorziening is beschikbaar.

Meer informatie over de “Gezellige Zondag van het Gerstenat”: www.facebook.com/gerstenatvalkenswaard.