Evenementen

Dit item is gearchiveerd op 18-11-2013.

Dit is het overzicht van de evenementen voor de komende periode, waarvoor vergunning is verleend. Voor zover er verkeersmaatregelen noodzakelijk zijn, worden die erbij vermeld.

  • Intocht Sint Nicolaas op zaterdag 16 november. Vanaf 14.15 uur wordt een optocht gehouden vanaf de scholen aan het Haagstraatplein via de Haagstraat naar het gemeentehuis. De optocht gaat via Haagstraat, Willibrorduslaan, Dr. Dagevosstraat, Carolusdreef, Unastraat, Oranje Nassaustraat, Eindhovenseweg, Markt, Leenderweg, Bakkerstraat, de Hofnar, Hofnarplein. Om 15.00 uur ontvangst van Sinterklaas op bordes van het gemeentehuis aan de Hofnar 15.
  • Intocht Sint Nicolaas op zondag 17 november vanaf 15.00 uur wordt de optocht gehouden via sporthal de Belleman, Bruninckxdal 2 gaat de Sint binnendoor naar de Keersopperweg en dan via de Brouwerijdreef, Daalderhof, Kerkakkerstraat en Bergstraat naar de Dorpspomp op het Sint-Martinusplein. 
  • Intocht Sint Nicolaas op zondag 17 november. De optocht vertrekt om 14.30 uur vanaf Sportpark De Brug. Rond 14.45 uur wordt de Sint ontvangen bij Dorpshuis D'n Teut.