Doe mee met de Grote Valkenswaard 2030 Enquête

Dit item is gearchiveerd op 31-10-2013.

Hoe bevalt u het leven in Valkenswaard? Vindt u dat sommige dingen anders moeten, of beter? Waar zou Valkenswaard zich in de toekomst op moeten richten? Wat moet als eerste worden aangepakt in Valkenswaard? De Grote Valkenswaard 2030 Enquête is een lijst met vragen van het gemeentebestuur aan alle inwoners en bedrijven van Valkenswaard. De gemeente Valkenswaard nodigt iedereen uit om mee te doen via www.valkenswaard2030.nl.

Waarom deze enquête?
In 2010 hebben we een Toekomstvisie opgesteld. Daarin schetsen wij een beeld van Valkenswaard in het jaar 2030. Maar: de toekomst vindt het bestuur niet uit in het gemeentehuis. Daarom willen wij juist graag weten wat inwoners, u dus, belangrijk vinden. En daar in samenwerking ook iets mee doen natuurlijk.

Scherpe kijk op de toekomst
Antwoorden op deze enquête gebruiken wij om de visie op de toekomst nóg scherper te krijgen. Van 18 t/m 30 november van dit jaar organiseren wij bovendien zogenaamde 'ateliers': gesprekken met inwoners, bedrijven en organisaties over thema's die Valkenswaard aangaan. U aangaan!  Die thema's bepalen wij mede op basis van de uitkomsten van de enquête. Ook hier is 'Valkenswaard' dus aan zet!

Volg de gemeente via facebook of twitter om op de hoogte te blijven. Twitteren over dit onderwerp? Gebruik dan #VW2030.