Docenten-in-Concert

Dit item is gearchiveerd op 19-03-2012.

Op zondagmiddag 18 maart verzorgen docenten van het Centrum voor Muziek en Dans een concert in de theaterzaal van cultuurcentrum De Hofnar.

 

Eens in de paar jaar is het voor docenten dé gelegenheid om elkaar op te zoeken om een mooi en muzikaal afwisselend programma voor te bereiden.

 

Meestal zijn de docenten bij uitvoeringen druk in de weer om hun leerlingen te coachen bij hun optreden. Nu betreden zij zelf het podium als uitvoerend musicus. Solisten, duo's en trio's zijn speciaal voor deze gelegenheid samengesteld uit docenten van de muziekschool. Bij de muziekkeuze wordt uitgegaan van een afwisseling in stijlen en een variatie aan instrumenten: van licht klassiek tot flamenco en populaire muziek, van harp tot gitaar. Op het programma staan onder andere werken van Sergej Rachmaninoff en Phill Collins maar ook eigen werk van de docenten. De presentatie van het concert is in handen van twee leden van Theatergroep Valkenswaard.

 

Het concert vindt plaats op zondag 18 maart en begint om 15.00 uur. De toegang is € 6,- en voor kinderen tot 12 jaar € 4,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kaartverkoop van De Hofnar (telefoon: 040-2074010). De administratie van het Centrum voor Muziek en Dans is bereikbaar voor informatie over dit concert op werkdagen tussen 9.30 - 17.00 uur op telefoonnummer 040-2083591.