Creatieve Cultuurbijeenkomst op 10 januari om 18.30 uur

Dit item is gearchiveerd op 11-01-2013.

Op donderdag 10 januari 2013 organiseren de CultuurCoaches van de gemeente Valkenswaard, in samenwerking met Cultuurcentrum De Hofnar en de plaatselijke VVV, een unieke bijeenkomst voor Valkenswaardse cultuuraanbieders.

De bijeenkomst vindt plaats in Cultuurcentrum De Hofnar en begint om 18.30 uur. Inloop is vanaf 18.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor culturele instellingen, verenigingen, kunstenaars en alle andere creatievelingen.

Kennismaken en verbinden

De creatieve avond staat in het teken van kennismaken en verbinden. Kennismaken met de CultuurCoach, (hernieuwd) kennismaken met elkaar en onderzoeken van mogelijke verbindingen met elkaar én met het onderwijs. Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst. Bovendien leggen we op deze avond de basis voor een nieuw, breed en creatief Valkenswaards cultuurnetwerk.

Samen maken we een nieuw 'soepje'!

Met ieders input maken we samen nieuw, innovatief geheel: een nieuw 'soepje'! De CultuurCoaches zullen als basis de bouillon verzorgen; alle andere ingrediënten worden verzorgd door de gasten. Een creatieve kok maakt hier ter plekke een crea-soep van, die we natuurlijk allemaal gaan proeven. Daarom vragen wij u: kom ook en breng uw unieke ingrediënt voor deze soep mee! Dat is uw toegangskaartje tot de avond.

Na het harde (maar vooral ook: leuke) werken nodigt De Hofnar u allen van harte uit in hun theaterzaal voor de cross-over dansvoorstelling "ISH".

Meld u tijdig aan!

Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Wilt u deelnemen? Neem dan vóór maandag 10 december contact op met cultuurcoach Els van den Putte. Zij is bereikbaar via Els.van.den.Putte@valkenswaard.nl. Vermeld s.v.p. in uw mailtje, naam- , adresgegevens en telefoonnummer en - voor zover van toepassing - namens welke instelling/vereniging u komt.