CMD organiseert junior jamsessie in hotel De Valk

Dit item is gearchiveerd op 21-02-2011.

Op zondag 20 februari organiseert het Centrum voor Muziek en Dans een junior jamsessie in hotel De Valk. Initiatiefnemer en CMD-docent Frank Roberscheuten wil op deze manier de (onervaren) jeugd de gelegenheid geven om eens mee te doen met een jamsessie.

 

Elke derde zondag van de maand vanaf 16.00 uur is er een jamsessie in hotel De Valk. Op zondag 20 februari is er om 15.00 uur een speciale jamsessie voor kinderen en jongeren om mee te jammen. Tijdens deze bijzondere jamsessie doen er een tiental kinderen mee op allerlei instrumenten zoals piano, keyboard, gitaar, viool en zang. De leeftijd van de deelnemers loopt uiteen van 6 jaar tot 19 jaar.

 

Zaterdag voorafgaand aan de jamsessie krijgen de deelnemers een workshop van Frank Roberscheuten. Tijdens deze workshop begeleidt hij hen met het stuk dat ze de dag erna gaan spelen tijdens de jamsessie.
Frank Roberscheuten, als docent verbonden aan het CMD om deze cursus te geven, is een bekende saxofonist / klarinettist die vele concerten over de hele wereld geeft. Frank is Musical Director van de Jazzworkshops in Ascona (Zwitserland) en 'Jazzin July' in Nederland.

 

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar deze jamsessie voor jongeren in hotel de Valk, Frans van Beststraat 1 in Valkenswaard. De jamsessie begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.
Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen om mee te doen aan deze junior jamsessie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Centrum voor Muziek en Dans, telefoonnummer 040-2083591.
 

 

frank-roberscheuten

Frank Roberscheuten