Buurtbrigadier twittert met corso

Dit item is gearchiveerd op 12-09-2011.

Buurtbrigadier Ger Geurts gaat twitteren tijdens het bloemencorso van Valkenswaard. Dat gebeurt via het eigen twitteraccount van de buurtbrigadier van Valkenswaard Centrum: @brigadierVWcen.

 

 

Actuele info
Het bloemencorso in Valkenswaard vindt op zondag 11 september plaats. De optocht start om 14.00 uur, echter vanaf 10.00 uur vinden al diverse activiteiten plaats rondom het corso. Via twitter laat de politie van Valkenswaard zien waar zij mee bezig is en geeft zij actuele informatie over het verloop van het evenement. Zo kan de politie bijvoorbeeld het publiek waarschuwen als er tasjesdieven of zakkenrollers zijn gesignaleerd. En als u vragen over de politie-activiteiten tijdens het evenement heeft, kunt u die via twitter stellen. Volg de politie daarom via www.twitter.com/brigadierVWcen.

 

Voorbereidingen
De politie in Valkenswaard begint enkele dagen voor het evenement al met het versturen van de eerste tweets. Geïnteresseerde volgers kunnen zo op de hoogte blijven van de voorbereidingen van de politie op het evenement. De speciale bloemencorso-tweets van de politie zijn te herkennen aan de toevoeging #corsovaw11.