Bijeenkomst over Sponsoring voor Sportverenigingen

Dit item is gearchiveerd op 03-02-2014.

Op 3 februari organiseert de gemeente Valkenswaard daarom samen met Paladijn, Organisatie voor Welzijn en Fontys Economische Hogeschool Tilburg, speciaal voor de Valkenswaardse sportverenigingen een bijeenkomst, die volledig in het teken staat van sportsponsoring.

Veel verenigingen hebben in deze tijd van economische malaise moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Door financiële tegenslag haken sponsoren af en loopt de kantineopbrengst terug. Daarnaast stijgen de kosten en worden steeds meer subsidiekranen dichtgedraaid.
Tijdens deze bijeenkomst wordt onder meer besproken hoe u als vereniging - zelfs in deze economisch lastige tijd - in staat bent om uw huidige sponsors te behouden of nieuwe sponsors te werven. Patrick van de Sande, docent sportsponsoring aan Fontys Economische Hogeschool Tilburg, zal een presentatie geven over dit thema. Daarnaast zullen ook sportverenigingen vertellen over hun ervaringen op dit gebied.

Datum: Maandag 3 februari 2014
Tijd: 19.30 uur
Locatie: D’n Instroom (in zwembad De Wedert),
Pastoor Heerkensdreef 29, Valkenswaard
Entree: Gratis

Aanmelden

Opgeven voor deze (gratis) bijeenkomst kunt u doen door uiterlijk 29 januari een mail te sturen naar fbo@valkenswaard.nl. Vermeldt hierin uw naam,  de naam van de vereniging en de rol die u binnen de vereniging vervult.
Ten slotte willen we u vragen om bij uw aanmelding één ‘good practice’ (wat gaat er goed en waar zouden andere verenigingen een voorbeeld aan kunnen nemen) en één ‘bad practice’ (wat gaat nog niet zo goed of waar zou u meer over willen weten) van uw vereniging op het gebied van sponsoring en/of financiën door te geven. Dit zodat we de voor jullie meest relevante thema’s kunnen behandelen en bijgevolg de bijeenkomst zo zinvol mogelijk kunnen maken.