Beursvloer Valkenswaard komt op stoom!

Dit item is gearchiveerd op 08-03-2012.

De eerste Maatschappelijke Beursvloer Valkenswaard komt snel dichterbij.

 

Dat is te merken aan de recente toename van het aantal aanmeldingen voor deelname. Zowel van bedrijven als van verenigingen, stichtingen en (onderwijs)instellingen.

 

Op dit moment hebben 25 bedrijven en 20 organisaties toegezegd deel te nemen aan de Beursvloer op 8 maart. Concreet levert dat zo'n 40 aanbiedingen en 35 vragen op. Zij onderkennen de kans op een win-win situatie die over en weer geboden wordt. Kijkt u eens op de website www.beursvloer-valkenswaard.nl en laat u inspireren door de variëteit die u daar aantreft.

 

 

Het aanbod

Van gratis promotiefilmpje, gebruikte computers, vergaderruimte, werkervaringsplaats, financieel-/administratief advies, 40 uur helpende handen tot een gratis dagje kanovaren of fietsen op Malpie-Cruisers voor een groep die daar geen middelen voor heeft. Voor elk wat wils dus! Wellicht is de mogelijkheid tot deelname aan uw aandacht ontsnapt of bent u er nog niet helemaal uit wat aan te bieden of te vragen.

 

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Naar verwachting zal het aantal aanmeldingen toenemen naarmate de sluitingsdatum van 1 maart aanstaande nadert. Overweegt u deelname? Wees er dan snel bij, want wie het eerst komt die het eerst maalt.

 

Organisaties

Vertegenwoordigt u een vereniging, stichting of (onderwijs)instelling die wel een steuntje in de rug van het bedrijfsleven kan gebruiken? Doe dan mee! Meldt uw organisatie aan en formuleer uw vraag zo concreet mogelijk. Het vragen om geld is taboe!

 

Bedrijven

Bent u een ondernemer die de Valkenswaarde gemeenschap een warm hart toedraagt en wilt u in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een bijdrage leveren? Dan is uw aanbod 'met gesloten beurs' meer dan welkom.

 

Mee doen?

Inschrijven kan nog tot 1 maart 2012. Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf met een concrete vraag of aanbod aan te melden. Voor meer informatie of inschrijving, kijk op www.beursvloer-valkenswaard.nl. Ervaar zelf wat u in een halve middag netwerken kunt bereiken!

 

Organisatie

De Beursvloer wordt georganiseerd door de Stichting Beursvloer Valkenswaard en is mogelijk gemaakt door de Gemeente Valkenswaard, Rabobank Valkenswaard en Waalre, Stichting Valkenhof en MCB Nederland. Daarnaast zijn er 13 ondernemers uit onze gemeente als facilitair Partner aan de Beursvloer verbonden.