Afbouw complex Emmalaan

Dit item is gearchiveerd op 05-02-2011.

Medio december 2010 zijn de appartementen opgeleverd van het complex van Woningbelang aan de Emmalaan. Volgens planning zou de gemeente direct na de oplevering de definitieve bestrating op het complex aanleggen. Door vorst en sneeuw kon in december echter geen straatwerk verricht worden.

 

De afbouwwerkzaamheden zijn op 10 januari van start gegaan. In week 2 wordt een aantal kabels en leidingen gelegd en vanaf 17 januari gaat Maasdonk's Wegenbouwbedrijf BV de bestrating aanleggen.

 

Parkeren voor appartementbewoners
Om te beginnen wordt het gedeelte van het complex bestraat nabij de hoofdingang van de appartementen. Deze werkzaamheden duren ongeveer 3 weken, dus van 17 januari tot circa 4 februari. Bewoners van de flats kunnen in deze periode niet op het terrein parkeren. Zij kunnen tijdelijk terecht op het parkeerterrein/plein in de Julianastraat en in de Julianastraat en de Emmalaan. Na 4 februari kan weer geparkeerd worden nabij de ingang van het appartementencomplex.

 

De totale bestratingswerkzaamheden op het complex duren tot medio april 2011. Ook de beplanting wordt in die periode aangebracht.