Aanmelden voor Sportgala 2014

Dit item is gearchiveerd op 02-02-2014.

Op woensdag 26 februari wordt voor de vierde keer het Sportgala Valkenswaard georganiseerd.  Tijdens dit gala zullen alle Valkenswaardse sportkampioenen van 2013 worden gehuldigd. 

Alle sporters en teams die het afgelopen jaar een podiumplaats hebben bereikt, komen in aanmerking voor de Galerij der Kampioenen. Tevens zullen de prijzen voor Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportvereniging, Sporter met een beperking, Seniorsporter, Pechsporter, Sportvrijwilliger(s), Sporttalent, Jeugdsport prijs individueel en Jeugdsport prijs voor teams worden uitgereikt.

Aanmelden

Het aanmelden van sporters en/of teams voor de Galerij der Kampioenen of één van de bovenstaande categorieën kan gedaan worden door de sporter(s) zelf, maar ook door iemand anders vanuit de vereniging, familie of kennissenkring. We nodigen u dan ook van harte uit om sporters die hiervoor in aanmerking komen te nomineren. Het reglement en aanmeldingsformulier is te downloaden op de website van de Sportraad Valkenswaard www.sportraadvalkenswaard.nl. Stuur het ingevulde formulier vóór 1 februari 2014 naar sportgala@valkenswaard.nl of Gemeente Valkenswaard, T.a.v.: Sportgala 2014, De Hofnar 15, 5554DA Valkenswaard.