Aanleg keerlus op John F. Kennedylaan

Dit item is gearchiveerd op 21-12-2013.

De gemeente legt vanaf maandag 11 november een keerlus aan voor het vrachtverkeer op de John F. Kennedylaan op industrieterrein De Schaapsloop. 

De lus komt te liggen vlak vóór de bocht waar de John F. Kennedylaan afbuigt naar de Warande. Het vrachtverkeer mag namelijk niet doorrijden naar de Warande of het Scheperseind vanwege het daar geldende vrachtwagenverbod. Het werk duurt tot en met 20 december. In verband hiermee wordt in deze periode de aansluiting van de Paukesvenweg op de John F. Kennedylaan afgesloten.

Gelijktijdig verruimt de gemeente hier de slootverbinding, waardoor meer regenwater opgevangen kan worden. Hiermee loopt zij vooruit op de voor 2014 geplande rioolwerkzaamheden op de Schaapsloop, waarbij afkoppeling van regenwaterafvoer plaatsvindt. Door het werk nu te combineren hoeft deze kruising volgend jaar niet opnieuw afgesloten te worden. 

Met vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij projectleider mevrouw Angela de Vries van team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie. Zij is bereikbaar via nummer (040) 20 83 699 of per mail gemeente@valkenswaard.nl ter attentie van Angela de Vries team ROE.