49e Ronde van Valkenswaard op 5 juni

Dit item is gearchiveerd op 06-06-2011.

Op zondag 5 juni vindt de 49e Ronde van Valkenswaard plaats georganiseerd door TWC De Kempen.

 

Het parcours omvat de volgende straten: Markt, Maastrichterweg (van Peperstraat tot Emmalaan), Emmalaan, (gedeelte) Wilhelminapark, Prins Bernhardstraat, Bakkerstraat, Leenderweg, Frans van Beststraat, Karel Mollenstraat zuid, Leenderweg, Markt.

 

Verkeersmaatregelen
Om het evenement goed en veilig te laten verlopen worden op zondag 5 juni van 09.00 tot 23.00 uur alle bovengenoemde wegen tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Ook wordt op deze wegen een parkeerverbod ingesteld (uitgezonderd de aanwezige parkeervakken in genoemde straten en de parkeerterreinen zoals Kloosterplein) en geldt de "Wegsleepverordening Valkenswaard 2006". De gemeente verzoekt bewoners zoveel mogelijk buiten het aangegeven parcours te parkeren.

 

Vergunninghouders
Houders van een parkeervergunning, kunnen daarvan dus geen gebruik maken op zondag 5 juni van 09.00 tot 23.00 uur in de genoemde straten, tenzij zij hun auto daar vóór 09.00 uur al hebben neergezet. Vergunninghouders wordt geadviseerd uitsluitend binnen de aanwezige parkeervakken te parkeren (i.v.m. wegsleepverordening) en de autospiegels in te klappen.

 

Gewijzigde route bussen
In verband met de afsluiting van het gedeelte van de Markt/N69 tussen de kruising met de Waalreseweg en de Dommelseweg zijn de bushaltes aan de Markt op 5 juni tussen 09.00 en 23.00 uur niet te gebruiken. De bussen volgen een gewijzigde route die door Hermes bij de haltes en in de bus tijdig wordt aangekondigd.

 

Informatie
Bewoners van het parcours hebben een brief ontvangen van de organisatie van de wielerronde met daarin informatie over de verkeersmaatregelen.