1 November actie op weekmarkt

Dit item is gearchiveerd op 02-11-2012.

Wij publiceerden al dat de weekmarkt van Valkenswaard is genomineerd voor 'Beste markt van Nederland' in de categorie 'grote weekmarkten' (meer dan 50 kooplieden). In de eerste selectieronde beoordeelde de jury de kwaliteit van de markten op basis van de, door de gemeente, ingestuurde motivaties.

De tweede sectieronde bestaat uit een jurybezoek op locatie. De jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD), de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) en de Nederlandse Vereniging van gemeentelijke Marktbeheerders (NVgM), zal op donderdag 1 november een bezoek brengen aan de Valkenswaardse markt.

De Marktcommissie organiseert op die dag een speciale publieksactie om de nominatie te vieren. Op 1 november kunnen marktbezoekers tussen 11.00 en 16.00 uur gratis mosselen proeven, onder het motto 'de markt van Valkenswaard, de moeite waard'.

Begin maart 2013 wordt bekend of de Valkenswaardse markt zich in zijn eigen categorie 'Beste markt van Nederland' mag noemen.