Kringloopwinkel het Goed

In Valkenswaard is een Kringloopwinkel gevestigd op het industrieterrein aan de Van Linschotenstraat. Het adres: Goorkes 2. De ingang van de winkel ligt niet aan de zijde van de Van Linschotenstraat, maar aan de achterkant van het pand en is bereikbaar via de Barentszstraat en de Goorkes.

Het Goed

Kringloopbedrijf Het Goed runt de Valkenswaardse Kringloopwinkel. Deze organisatie beheert ook al kringloopwinkels in onder meer Eindhoven en Geldrop. Het Goed werkt op basis van een milieuvriendelijke en maatschappelijke filosofie. Overbodige spullen worden niet weggegooid, maar krijgen een tweede leven en komen dus niet op de afvalberg terecht. Bovendien neemt Het Goed mensen in dienst die een verminderde kans op de arbeidsmarkt hebben en biedt hen zo nieuwe vooruitzichten.

Gratis laten ophalen

Heeft u overtollige spullen in huis staan die geschikt zijn voor de Kringloopwinkel, zoals een bankstel, een bed, kleding of serviesgoed, neem dan contact op met het centrale telefoonnummer van Het Goed in Eindhoven, telefoon 040-2387100, en de spullen worden gratis bij u thuis opgehaald. U kunt dit nummer ook bellen als u grof huisvuil wilt laten ophalen.

Openingstijden

De vaste openingstijden van de Kringloopwinkel zijn:

  • maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

De Kringloopwinkel is rechtstreeks te bereiken via telefoon (040) 2010750 (fax (040) 2010834). Tijdens de openingsuren kunt u ook zelf spullen inleveren bij de Kringloopwinkel.