Werk- en verkeersinfo

De komende jaren wordt er hard gewerkt aan een bereikbaar en leefbaar dorp. Er ligt er een heel pakket aan maatregelen om een eind te maken aan de files in het centrum en op de toegangswegen van en naar Valkenswaard. Grote projecten in uitvoering zijn de herinrichting Europalaan, de N69 en 30-km zones in bebouwde kom. Lees er meer over op onze website Bereikbaar Valkenswaard.

Bezoek onze website Bereikbaar Valkenswaard

Vrachtwagenverbod bij De Vest voorlopig gehandhaafd
Het verbodsbord voor doorgaand vrachtverkeer op de kruising Europalaan en De Vest, bij de turborotonde, blijft iets langer staan. Het doorgaande vrachtverkeer kan nog niet van de zuidkant van Valkenswaard naar het noorden rijden, andersom kan dit wel. Het betreft een tijdelijke maatregel voor het zuidelijk deel van de Europalaan.

Verwijderen dood hout uit singel Dommelen Noord
Vanaf woensdag 22 februari start de gemeente met het verwijderen van dood hout uit een houtsingel in Dommelen Noord, in de omgeving van de Wannerwei.

Verkeershinder carnaval
Van zondag 26 februari tot en met dinsdag 28 februari zijn er in Valkenswaard en omstreken op bepaalde tijden wegen afgesloten en rijden bussen een andere route vanwege de verschillende carnavalsoptochten.

Pagina opties